Цитата:
Допис від Лясковский Александр
А шо у вас возле мостов запретка, где прописано?
Вопрос без подколки, просто езжу к родителям в Марганец через Днепропетровск и есть желание в тех местах в Днепр занырнуть (ток всегда с прозраком не фартит), вот и интересны нюансы и подробности. 
|
Перелік зимувальних ям на 2011-2012 рр.
....
На Дніпровському водосховищі:
• від старої пристані в районі с. Миколаївка Петриківського району до верхів’я о. Дика Коса по лівому березі на відстань 500-метрів, площа – 150 га;
• акваторія Карнаухівського рукава – від рибоуловлювача Таромського рибгоспу до нижньої частини о. Погорілий (о. Дика Коса), у тому числі до нижньої частини о. Безіменний, площа – 100 га;
• акваторія Баранівського рукава – від охвістя о. Діївський до охвістя о. Дівочий по правому березі, площа – 80 га;
• акваторія від входу в Діївські плавні (верхня протока), включаючи озеро Копитянка та озеро Дубове, площа – 50 га.
• акваторія озера Болгарське Діївських плавень, площа – 60 га;
• акваторія від турбази комбайнового заводу (Орільський канал) до пристані Сугаківка і до фарватеру, площа - 40 га;
• акваторія від о. Самарський до о. Безіменний (вище Кремської затоки), ширина 400 м, площа – 100 га;
• акваторія Животиловських плавень на відстані 500 м. від берегової лінії та на відстані 1 км. від берега с. Новоселівка по траверзу, протягом 1 км., площа – 50 га;
•
500-метрова зона від усіх мостів угору і вниз за течією;
• акваторія р. Самара на відстані 1 км. від автодорожнього мосту на трасі Київ-Донецьк вниз та вверх за течією, площа – 10 га.;
• акваторія від охвістя о. Шевського до охвістя о. Олексіївський та клином по траверзу на правий берег до “Будинку юнацтва”, площа - 130 га;
• р. Мокра Сура від гирла вгору проти течії на відстані 500 м, площа - 5 га;
• від нижньої границі с. Волоське до о. Скала Стрельча на відстань 200 м. від берега, площа – 160 га;
• акваторія від пристані в районі с. Микільське-на-Дніпрі вниз за течією до головної насосної станції Васильківської зрошувальної системи 500 м від берега, площа – 60 га;
• акваторія балки Гайбейева від верхів’я до гирла і 200 метрова зона водосховища від гирла балки та угору і вниз за течією на відстані 200 м., площа – 8,6 га.
• акваторія балки Башмачка від верхів’я до гирла і 200 метрова зона від гирла балки угору та вниз за течією на відстань 200 м., площа – 16 га;
• акваторія балки Канцерівка від верхів’я до гирла, площа – 8 га;
.....