Перегляд одного допису
Старий 17.01.2012, 12:15   #969
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від 1ufoi Переглянути допис
Оно-то лично ощущать эстетику неплохо,на то оно и хобби.Но не черезчур-ли уже?Я занимаюсь металлокерамикой,но еще не додумывался покрыть кормак керамикой.(хотя кольца сделать просили - передумали,дорого на выходе).Дело личное,но зачем так усложнять?Хотя если есть возможность - почему нет.Но думаю - "не рентабельно" оно будет,даже по усилиям.Искренне желаю творческого вдохновения!
Як ви все перекрутили. В повідомленні 958 людина питає який колір фарби краще вибрати для кормаків. Далі спитали як її наносити, я відповів. Потім чомусь мене розкритикували за те, що збираюсь фарбувати квівертіпи. Тепер перейшло на металокераміку.
Фарбувати чи ні кормаки це справа виробника. Кормаки з металевої сітки, я вважаю, що фарбувати потрібно, особливо якщо людина планує продавати їх. Мої з пластику, тому непотрібно малювати. Свинцевий груз блищить поки не попаде вводу. Після першої рибалки потьмяніє і нафіг його фарбувати. От якось так.
Про рентабільність. Якось цікавився у людини яка має установку для порошкової покраски про ціну. Так от покраска одного кормака буде коштувати (у нього) приблизно 0,8 грн. Ця сума відповідно ляже на собівартість.
AXIC зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
V_pugach (17.01.2012)