Цитата:
Допис від 1ufoi
Оно-то лично ощущать эстетику неплохо,на то оно и хобби.Но не черезчур-ли уже?Я занимаюсь металлокерамикой,но еще не додумывался покрыть кормак керамикой  .(хотя кольца сделать просили - передумали,дорого на выходе  ).Дело личное,но зачем так усложнять?Хотя если есть возможность - почему нет.Но думаю - "не рентабельно" оно будет,даже по усилиям.Искренне желаю творческого вдохновения! 
|
Як ви все перекрутили. В повідомленні 958 людина питає який колір фарби краще вибрати для кормаків. Далі спитали як її наносити, я відповів. Потім чомусь мене розкритикували за те, що збираюсь фарбувати квівертіпи

. Тепер перейшло на металокераміку

.
Фарбувати чи ні кормаки це справа виробника. Кормаки з металевої сітки, я вважаю, що фарбувати потрібно, особливо якщо людина планує продавати їх. Мої з пластику, тому непотрібно малювати. Свинцевий груз блищить поки не попаде вводу. Після першої рибалки потьмяніє і нафіг його фарбувати. От якось так.
Про рентабільність. Якось цікавився у людини яка має установку для порошкової покраски про ціну. Так от покраска одного кормака буде коштувати (у нього) приблизно 0,8 грн. Ця сума відповідно ляже на собівартість.