Цитата:
Допис від Boev
Федя, при нынешнем раскладе (четвёрки) при любых квотах количество команд от одной области НЕ БОЛЕЕ ТРЁХ. Это 12 человек. Если ,будут двойки, то "не более шести команд от области"... Это опять таки 12 чел. В этом плане ничего не меняется.
|
Я теж підтримую формат двійок. Двом навіть добратись на змагання простіше, в одній машині двом саме те. Команда двійка - це ще команда, четвірка - вже колгосп, починається перетягування одіяла. А якщо взяти до уваги те, що рейтинг чисто по особистих показниках, то команда (четвірка) стає просто символічною купкою зацікавлених, але ніяк не однодумців. Особливо це починає відчуватись ближче до посліднього рейтингового змагання. Команда ніби ділиться всім, але є і ті, які тримають в рукаві "козирну карту".
Тому я підтримаю не тільки двійки, але й одинички. Тоді ні у кого небуде образ на товариша по команді за те, що він пройшов на відбори а я ні.
Так що Олег, ти за шість двійок від області, а я пропоную дванадцять лічників.

---------- Добавлено в 19:26 ---------- Предыдущее сообщение было в 19:19 ----------
Цитата:
Допис від Pavel K
Так здається, команда стартує на весь сезон. Хіба проводять відбори перед кожним змаганням? Який зміст давати команді можливість виступати на ЧУ, а на КУ ні...
|
У Києві в 2011 році проводились відбори таким чином.
Переможці ЧК їхали на ЧУ.
Переможці КК їхали на КУ.
Як було з КФ незнаю. Правда потім якось все змінилось і всі всюди поїхали.

У киян руль, от вони собі і порулили так, щоб було добре. Правда "декому" вони теж поступились, коли вийшло так, що на ЧУ, КУ, КФ непопали, згідно обласних відборів, "потрібні" люди, то ....... короче потім вони поїхали.