Мужики, с этого, видимо, мне надо было начать, но лучше поздно, чем никогда - вывешиваю свой первый запрос:
"Керуючись статтями 5-7, 10, 17 Закону України «Про інформацію» та статтями 3-5, 14, 19-21 Закону України «Про доступ до публічної інформації», прошу надати правову інформацію із такого питання.
Я маю свідоцтво водія-любителя катера (моторного човна) на право управління маломірним судном під мотором до 50 к.с., район плавання – третій розряд, видане Українською республіканською інспекцією судноплавства Головного управлінням річного флоту Ради Міністрів Української РСР 23.05.1980.
Цього року виникло питання, чи дійсне це моє свідоцтво. Звернення телефоном до різних організацій, підпорядкованих Вашому Міністерству, з таким питанням показало, що кожна із них має своє бачення цього питання. Але надати документ, який це регламентує, або хоча б посилання на реквізити такого документа, організації не змогли. Єдине посилання, яке я отримав, - на наказ Держфлотнагляду від 24.06.1994 № 24. На жаль, цей наказ не зареєстрований у Міністерстві юстиції України, що не тільки заважає його розшуку, але й викликає сумнів у його дійсності поза межами відомства. Крім того, посадові особи, які на нього посилалися, самі визнали, що згаданий нормативно-правовий акт цього питання не висвітлює.
Прошу надати правову інформацію у вигляді копії Закону або (та) іншого нормативно-правого акту (можливо, у вигляді відповідного витягу із зазначенням реквізитів), що регламентують термін дії свідоцтва водія-любителя катера (моторного човна) на право управління маломірним судном, необхідність і періодичність його обміну (заміни) з метою установити:
1. Чи дійсне на цей час моє свідоцтво?
2. Чи необхідно його обмінювати (замінювати), якщо так – у який спосіб?
Згоден на оплату за надання інформації у порядку, визначеному статтею 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації»."
Востаннє редагував ywadei: 05.12.2011 о 10:35.
Причина: 2
|