Перегляд одного допису
Старий 13.07.2007, 13:50   #267
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
2 Dimedrol

Цитата:
Допис від Dimedrol Переглянути допис
Ту Тролік: Друже, розділ називається Привады и прикормки. Мені здається, що ми про ці речі і розмовляємо. Чи нам не можна вживати слів "кормушка" або "фідер"?
Шановний! Я не розрулюю кому що і де писати. Мені, наприклад, цікаві всі рекомендації щодо складу прикормок, але про ФІДЕРНІ прикормки і привади вартувало б говорити в гілці "Доночник, Прикормки и Привады", нмсд. Бо з'явиться злий модератор і вклепає бан (ой, уже з'явився непомітно , хоча видний був здалека).
І щоб не оффтопити . Ваша думка по використанню подрібнених молюсків (типу дрейссена, перловиця, живородка болотна, котушка рогова) в прикормці та вплив цього додатку на видовий склад виловленої риби. Часто на річці (П.Буг, як полігон) можна набрати дрейссени докучі, побити камінчиком і За моїми спостереженнями, кількість виловленого карася зменшується, зростає кількість плітки, підлящика та густірки і варто (!!!) поміняти поводок на щось міцніше - підходить короп на дистанцію 5-6 м махалки. А в річці здичавілий короп дуже злий.
Trolik зараз поза форумом