Цитата:
Допис від Dream
Сивейдой 3,3 тест до 150гр, пустую кормушку клетку 115гр, я закинул на 150 оборотов катушки шимано exage 4000RC правда в заброс вложил всю силу, не знаю сколько метров, но на шпуле оставалось метров 15-20 ПП, а в размотке 135м
|
НЕ ВІРЮ!!!
Можу пояснити. Я колись кидав фоксовську кормушку, маленьку типу ракети з крильцями під опариш, так от, мені здавалось, що всі 180 метрів, я навіть небачив куди вона падала, коли рахував оберти виходило максимум 105-110 метрів. Це було в 2008 році в Рокитному на Матчсейшині. Ловив в парі з Троліком, якщо він памятає то може підтвердити. Тоді карп ніяк нехотів клювати, але вистрибував з води десь там під тим берегом.
В Коновці я теж пробував на яку максимальну відстань можна кинути. Замітьте не кормушкою а олівкою я зміг кинути аж на 136 обертів, це в районі 115 метрів.
Також важливо правильно рахувати. Спочатку зробити натяжку, тобто забрати лишній шнур, а вже потім рахувати оберти, так як провис на такій віддалі може складати 15-20 метрів.
А взагалі це все фігня, ловить рибу не той хто дальше закидує, а той хто її ловить.
ПРИ ПРИБЛИЖЕННІ ЗИМИ ДЕЯКІ ТЕМИ ПОЧИНАЮТЬ ОЖИВАТИ

!!!