Цитата:
Допис від Radul
завтра свято буду далі експерементувати 
|
і так, назви для блюда немає але вийшло дуже смачно. для смаку рибу розбавляємо овочами. блюдо запікається в духовці тому ще один плюс без нагрузки на печінку, якщо без оковитої.
філе сома відділяємо від шкіри (щоб позбутися специфічного присмаку), нарізаємо порціонними кусками ( як для жарки), перемішуємо з спеціями, давленим часником ( як на мене то чим більше тим краще, в мене на цю порцію пішло 2-ві середні головки часнику ) , майонез+сметана(домашня) 50/50-це все маринуємо.
на дечку змащену маслом, тонким шаром вистеляємо натерту моркву, з верху картоплю нарізану тонкими кружельцями (невеликих розмірів щоб краще було набирати готове блюдо), на картоплю нарізану цибулю, на цибулю рибу, шампіньйони, помідори, і з самого верху натертим гол. сиром і в духовку.
смачного!
ну і головне знайти доброго компанйона для приготування блюда бо за столом якби собі місце знайти