Перегляд одного допису
Старий 16.10.2011, 22:30   #686
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Radul Переглянути допис
завтра свято буду далі експерементувати
і так, назви для блюда немає але вийшло дуже смачно. для смаку рибу розбавляємо овочами. блюдо запікається в духовці тому ще один плюс без нагрузки на печінку, якщо без оковитої.
філе сома відділяємо від шкіри (щоб позбутися специфічного присмаку), нарізаємо порціонними кусками ( як для жарки), перемішуємо з спеціями, давленим часником ( як на мене то чим більше тим краще, в мене на цю порцію пішло 2-ві середні головки часнику ) , майонез+сметана(домашня) 50/50-це все маринуємо.
на дечку змащену маслом, тонким шаром вистеляємо натерту моркву, з верху картоплю нарізану тонкими кружельцями (невеликих розмірів щоб краще було набирати готове блюдо), на картоплю нарізану цибулю, на цибулю рибу, шампіньйони, помідори, і з самого верху натертим гол. сиром і в духовку.
смачного!
ну і головне знайти доброго компанйона для приготування блюда бо за столом якби собі місце знайти
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PA130008.jpg
Переглядів: 134
Розмір:  177,7 КБ
ID:	147877   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PA130020.jpg
Переглядів: 118
Розмір:  80,2 КБ
ID:	147878   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PA130022.jpg
Переглядів: 128
Розмір:  84,5 КБ
ID:	147879   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PA140009.jpg
Переглядів: 149
Розмір:  225,2 КБ
ID:	147880  
Radul зараз поза форумом  
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей