2 brat
Руслане... Коли західні області знову візьмуться до проведення турнірів всеукраїнського рівня, тоді твоя арифметика повернеться іншим боком. Я вважаю, що з трьох турнірів один має бути на Заході, один на Сході і один в Києві. Це врівноважить "плечі" подорожей і навантаження по організації. Наразі ситуація набагато гірша. Наступного року не хоче проводити ЧУ Харків. Чернігів теж має того досить і скоріше б задумався про комерційні змагання. Питання - а де ж проводити?
З приводу запропонованого джек-поту теж виникають питання - а чому 2 місця а не 1 або 3-4??? звідки саме така цифра? І за що таке благо? Адже різниця між 2 та третім місцем може складати нуль балів і 100 грамів риби... Коротше кажучи, буде так, як затверджено рішенням ФРСУ. Всі інші пропозиції розглядатиму вже по відношенню до рейтингу 2012. Сподіваюсь, вони будуть конструктивними...
2 Titar
Цитата:
Допис від Titar
На примере моей команды Lucky Fisher , могу сказать одно с КУ сложилась довольно парадоксальная ситуация , которая нам помешала поехать на КУ и принять участие,хотя мы очень хотели,озвучивать все подробности ситуации я не буду,есть на то причины.
|
З цього місця або в подробицях, або витри своє повідомлення. Якщо є якісь причини, про які ти не хочеш говорити - не говори навіть про те, що вони є... Натякнути на "щось" і сховатись - це слабка позиція. Якщо ж почав говорити - то говори до кінця. Це буде сильна позиція...