Перегляд одного допису
Старий 12.08.2011, 23:12   #2138
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Забагато балачок...

Я бачу, що тут є люди, котрі знаходять час не тільки Гарболіно вихваляти, а і дезінформувати інших учасників фідерного руху.
Перше і головне. Рейтинг і методика його обрахунку відображують підхід кнфл до формування збірної. Я зацікавлений у тому, щоб спортсмен прийняв участь у всіх 3-х змаганнях року. Не придумуючи причин неучасті, не звалюючи зі своєї хворої на здорову... Сформована таким чином чільна група спортсменів буде для мене тим сплавом майстерності і стабільності, котрий і потрібен на міжнародному рівні. Ні "московські", ні якісь інші підходи, котрі дозволять комусь пройти до рейтингу, мене не цікавлять. Тому що "проходження" у п'ятнадцять одних це випадання інших.
Друге. Навантаження (в тому числі фінансове та нервове) на членів уже існуючої збірної впливає на їх виступ. Тому вони автоматично допускаються до відборів.
Третє. В житті бувають випадковості. Неприємні в тому числі. Спортсмен може не показати нормального для себе рівня через обставини непереборної сили. Кнфл, знаючи функційний та моральний стан спортсменів, а також рівень їх технічної та тактичної підготовки, має право до відбіркових змагань крім названих категорій учасників запросити ще одного спортсмена, котрий у ці категорії не входить.
Четверте. Відбори - змагання у три тури поспіль. Відбіркові змагання можуть бути проведені в один з двох способів - наприкінці вересня під Києвом або перед/після вибраного рейтингового турніру 2012 року. Кандидати у збірну можуть висловити свої думки з цього приводу.

Кандидати у збірну 2012 року:
1. Левицький Олег
2. Страшний Олексій
3. Турик Борис
4. Гарбуза Сергій
5. Пугач Олексій
6. Боев Олег
7. Веселовський Ігор
8. Попов Сергій
9. Іваненко Віталій
10. Ріпка Сергей
11. Хренов Олександр
12. Бородайко Костянтин
13. Буглак Євген
14. Титаренко Сергій
15. Вацко Віктор
16. Таранов Олександр
17. Ісько Володимир
18. Мокруш Андрій

П.С. Персонально до Титаренко. Не треба свої незавершені гештальти з партнерами по бізнесу виносити на Домік. Рівно як і не треба вводити в оману/писати брехню тут.
Trolik зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
Boev (13.08.2011), VIsko (15.08.2011), Виннипушка (12.08.2011), Каа (13.08.2011)