Цитата:
Допис від duffy333
В смысле, вообще без отверстий? Как трубка? А второй вариант с овальными отверстиями?
Чесно говоря с сеткой без крылышек и такого же размера тоже нужны. Я бы, например, по холодной воде ее по плотве использовал - из-за сетки она пылила бы хорошо, а без крылышек тонула бы быстрее. И на стояке такой размер весьма востребован как раз в сетке. А всплывают они и так хорошо.
Самое главное рецептуру пластика не меняйте.
|
Ні, не без отворів, а саме з ними, як великі, тільки отворів менше і самі отвори менші.Тобто ваш другий варіант.По розміру і формі як сітка з крильцями.Сітка без крилець потрібна, але поки що небуде. Вибачте, але коли мені потрібно було для певних умов лову ФОКСи без крилець, то я їх просто відрізав. Я розумію що краще купити готову без крилець, але виробник не встигає за побажаннями всіх споживачів

.
Пластик міняти небуду, це точно, надто довго я його підбирав. Ну хіба що тільки в кращу сторону.

---------- Добавлено в 21:14 ---------- Предидущее сообщение было в 21:02 ----------
Цитата:
Допис від Kong
Ваши гуд, мне нравятся. Особенно что хорошо всплывают... Вопрос, почему такая интересная градация по весам, а не например 50-60-70-80-90-100гр?
|
Така розгрузовка у ФОКСів, через 14 грам, а це 1/2 їхньої одиниці ваги. Англійчани започаткували фідер, тому немає впевненості що колись на міжнародних, а потім і наших змаганнях не введуть градацію грузів саме таку.

. Ви ж бачете скільки нового в міжнародних правилах, як вони різняться від наших, але ми змушені приймати їх. А якщо серйозно, то я дуже любив ловити саме ФОКСами, хоч казали що ломляться крильця, але єдиним недоліком є їхня ціна. А все решта гуд.