Перегляд одного допису
Старий 02.06.2011, 23:12   #632
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Konstant Переглянути допис
Чим помаранчевіший жовток, тим він домашніший, чим блідніший, тим штучніший Розмір яйця до уваги не береться
про розміри ніхто нічого і неказав.

---------- Добавлено в 23:08 ---------- Предидущее сообщение было в 23:03 ----------


Цитата:
Допис від T_Sh Переглянути допис
и вот, что мы придумали... - добавляем чуточку (на кончике ножа) куркуму (это приправа такая, можно купить на раскладке специй). Цвет майонеза КРАСИВЕНЫЙ! и в блины можно добавлять - блин как солнышко получается.

в нас є перекупщики, які закуповують яйця в провідних місцевих птахофабрик, а видають за домашні в двічі дорожче.

---------- Добавлено в 23:12 ---------- Предидущее сообщение было в 23:08 ----------

а є такі місцеві підприємці які тримають міні птахоферми та годують різними преміксами і ніби кури в добу несуть по два яйця.
Radul зараз поза форумом