Перегляд одного допису
Старий 13.04.2011, 17:32   #56
JK
Banned

Звідки Ви: Стараюсь успеть везде
Дописи: 2.280
Дякував: 0
Дякували 17 раз(и) в 10 повідомленнях
Я уж не знаю, какая национальность делает гешефт на нерестовом запрете, но в приказе на запрет написано однозначно:
"- з 1 квітня по 20 травня (включно);
у новостворених водних об’єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об’єктів, - з 1 квітня по 20 травня (включно).
2. Встановити такі терміни заборони на лов (добування) раків в весняно-літній період виношування ними ікри, личинок першої і другої линьок в 2011 році, -
з 5 квітня по 13 червня і з 15 липня по 1 вересня.
3. У терміни заборони на лов (добування) водних живих ресурсів (пункт 1,2) на рибогосподарських водоймах забороняється:
1) використання плавзасобів (крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних живих ресурсів);"
Читать наверняка умеете. Каневское водохранилище все есть рибогосподарська водойма. Кто не в курсе - в Киеве нет Днепра, это все Каневское водохр. Наверное я читать не умею. Ибо не вижу, где написано, что запрет на перемещение только на нерестилищах, а по фарватеру можно. Че-та со зрением у меня...
Или откройте секрет, где написано, что от Бобровни до 3-го шлюза Каневское водохранилище не является рибогосподарською водоймою.
Короче, хотите - наживайте себе неприятностей, я устал доказывать очевидное. Плз, напишете потом отчет о геройском сражении с контролирующими органами.
JK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням