Цитата:
Допис від integer
Я всего лишь спросил (предложил) ограничить вес зачетной рыбы (снизу) .
На вопрос как это проконтролировать - написал пример.
Не думаю, что все 200 рыбок были более 200 гр.
Мое предложение об ограничении веса диктовалось по причинам:
1. ограничения при любительской ловле Законом Украины (Тогда соревнования, должны быть более интересны любителям - которых в стране намного больше чем спортсменов)
2. С моральной стороны ..(Ну жалко мне малька).
Сам не принимал в официальных соревнованиях участия как минимум по 3-м причинам (если интересно отпишу в лычку по каким). Если вы серьезно думаете над вопросом об ограничении веса рыбок , давайте обсудим через Л.С.
|
Про обмеження ваги риби на змаганнях ніколи не думав і не подумаю. Навіть в страшному сні мені таке ніколи не снилось. Тому в лічці немає про що говорити. Як приклад можна навести ЧС по мормишці в США. По їхнім правилам можна зловити тільки 25 риб, а далі "кури бамбук". По ходу змагань спортсмен повинен вирішувати, відпускати малу рибу чи ні, так як може зловить більшу, а може і ні, може навіть дозволених 25 не зловить. Якщо зловить 25, то вже неможна ловити, тобто брати більшу а меншу відпускати. на мою думку це не спортивний фідер, це скоріше - ПОКЕР.
---------- Добавлено в 12:37 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 12:32 ----------
Тролік, що ти паришся з заміною спортсмена під час туру?. Напиши пункт, що під час туру можна замінити спортсмена тільки в тому випадку, якщо його огляне лікар і йому буде надана медична справка від нього, яка підтвердить його фізичний стан, як такий, що не дає змоги продовжувати змагання.