Перегляд одного допису
Старий 25.01.2011, 01:07   #1430
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
Цитата:
Допис від Богдан (RS) Переглянути допис
В той час коли менші вистрибують під самим берегом , старші обережно "спливають" до поверхні води па підбирають різну здобич , нерідко можна зустрітіти лобатого який підбирае впавшого в воду жука , але що найцікавіше якщо це вийде побачити наприклад за 5 метрів і підійшовши блище нариклад на 1м. то головень відходить ще далі в зворотньму напрямку .
Отже він "хоть" трохи розумний.
Чи буде стік добре працювати в таких умовах умовах коли в воді утворюються "водовороти" , чи не буде це перешкоджати роботі стіка?
колись з Грішою розмовляли і зійшлись на тому що "старші" риби, це поважні риби, вони не створюють шуму, вони беруть приманку впевнено і без суєти, при ловлі на поверхневі приманки, відбувається короповий чмок і вона просто зникає, а от дрібнота вилітає з ударами, бризками і зачасту маже і не сідає, вообщем як і в людей
Я впевнений що можна завжди вибрати положення при якому риба тебе не побачить і буде веселіша, хоча знову ж таки, хоч в мене і малий досвід нічних рибалок, але справжнього Головня краще ловити в ночі, вірніше легше ловити в ночі
Звісно стіки найкраще працюють в помірній воді, але знову ж таки головне тактика, і на тому ж Дністровському перекаті глибиною 40-60см і де сила течії така що за 3-5 хвилин з під твоїх ніг вимиває щебінь і ти опускаєшся на 10-15см ніж стояв раніше, головне звичайна подача приманки, повторююсь але штормівський попер створював звичайний бедлам на поверхні води, проводка тривала не більше 10-15сек., але Головень від 700 до 1,5 кіла брав дуже часто і досить впевнено і я впевнений що навіть кусок будь-якої деревяшки зробив би свою справу якби я зміг його закинути на той перекат.
tosi зараз поза форумом  
13 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей