Перегляд одного допису
Старий 26.12.2010, 09:42   #540
Стариченко Игорь
 
Аватар для Стариченко Игорь
 
Реєстрація: 09.04.2007
Звідки Ви: Киев
Дописи: 140
Дякував: 92
Дякували 685 раз(и) в 67 повідомленнях
Цитата:
Допис від Radul Переглянути допис
</p>


теж почитав нет і перед тим як робити сільодку дві три філейки, нежаліючи солі, засолюю і в холодильник на тривалий час. а коли потрібно, одну з філейок дістаю, а ті далі чекають в солі своєї черги. перед тим як вкинути в розсол промиваю і вимочую в воді.
смакові якості м яса після засолки на мій погляд незмінюються.
А вот селедка одна из самых безопасных рыбов и долго просаливать или мариновать ее не нужно. Только тщательно вычисть кишки нужно, потому, что анизакиды живут в основном в брюшной полости, анизакида для человека - это не опасно.
Стариченко Игорь зараз поза форумом