Перегляд одного допису
Старий 26.12.2010, 00:02   #539
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Стариченко Игорь Переглянути допис
При холодном посоле они гибнут через 9-12 дней, при теплом - через 7-8 дней. Низкие температуры также не сразу убивают их: при температуре ниже - 20 С они погибают в течение 9-12 часов.
</p>


теж почитав нет і перед тим як робити сільодку дві три філейки, нежаліючи солі, засолюю і в холодильник на тривалий час. а коли потрібно, одну з філейок дістаю, а ті далі чекають в солі своєї черги. перед тим як вкинути в розсол промиваю і вимочую в воді.
смакові якості м яса після засолки на мій погляд незмінюються.
Radul зараз поза форумом