Перегляд одного допису
Старий 24.10.2010, 20:14   #2036
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Засідання ФРСУ 22-10-10

На розширеному засіданні Президії ФРСУ 22 жовтня поточного року я доповідав про результати 2010 року та плани на наступний рік.
Про результати сезону 2010 я вже писав тут, а про плани на рік прийдешній - тут. Нічого не змінилось крім того, що КФ-2011 буде проходити на вищезазначеній водоймі 05-07.08.2011. Запропонований календарний план затверджено Президією ФРСУ одностайно.
На засіданні затверджено (одностайно) склад збірної України на Всесвітні Риболовні Ігри 2011:
1. Веселовський Ігор - капітан
2. Таранов Олександр
3. Буглак Євген
4. Страшний Олексій
5. Боєв Олег
6. Ісько Володимир - запасний
7. Дубина Анатолій - тренер.
Трохи про перспективи змін у Правилах. Їх остаточна редакція, котру буде затверджувати весняна Конференція ФРСУ, буде містити деякі зміни. Зокрема, тур змагань буде в 5-ть годин замість 6-ти. Вживання спортсменом або суддею алкоголь-вмісних продуктів протягом часу від сигналу "вхід у зону" до сигналу "фініш" (в тому числі і поза сектором) карається негайною дискваліфікацією. Попередження, занесені спортсмену у залікову книжку, у кількості більше 2-х протягом року в одному виді змагань, тягнуть за собою дискваліфікацію на наступний календарний рік.
Нова редакція буде максимально наближена до міжнародних Правил. До речі... У кого є переклад варіанту, запропонованого паном Маттіолі - вишліть мені, будь-ласка...
Піднято питання про більш кваліфіковане суддівство на змаганнях з лову риби фідером. Зокрема, заплановано проведення семінарів суддів на місцях з вивчення саме фідерних Правил. У 2011 році будемо розглядати за необхідне також і зобов"язання команд по доставці суддів на всеукраїнські змагання, т.я. дуже часто кваліфікація місцевого суддівства не на належному рівні.
П.С. Поздоровляю Чернігівську ФРС з набуттям членства в ФРСУ!!! Тепер команда Чернігова (до якої входять відомі спортсмени Тетяна Денисова та Олександр Бреславський) повноправний і бажаний гість на всеукраїнських змаганнях!!! Бажаю їм успіхів та рибальского фарту!!!
Trolik зараз поза форумом  
14 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей