Перегляд одного допису
Старий 11.10.2010, 00:48   #1963
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Рома ти правий на рахунок того, що не всі завжди виграють. Але в багатьох є якась стабільність. Рейтинг цього року взято по чотирьох етапах, 2-КУ і 2-ЧУ. Дутчак брав три кращі з чотирьох. Я вважаю було більш справедливо, тому що навіть найсильніші чи стабільно виступаючі, з тих чи інших причин, можуть десь один раз проколотись. Але є керуючі їм вирішувати.
Дуже мені сподобалась ідея ліги як альтернатива попасти на відбори в збірну на ЧС. КУ і ЧУ являються рейтинговими на ЧС. А скільки є ще людей, що непопали в збірну області по тим чи іншим причинам, часто незалежно від них. Для них ліга далаб саме ту можливість. Зібрати вступні саме в лігу, провести якусь кількість змагань і визначити кращих. Можна по італійській системі, з вибуванням гірших чи програвших в перших турах. Це якщо набереться багато бажаючих. Якщо ліга буде 15-25 чоловік, то чи варто когось виганяти, можна визначити кращих за підсумком всіх змагань. В форелевій лізі невибувають, кінцевий результат за підсумком всіх етапів.
P.S. Все це добре, але головне чи з"явиться хтось, що захоче організувати і взяти на себе тягар ліги??? Говорити можна багато, як сказав Гаращенко: - на вулиці жовтень, а що буде в січні???

---------- Добавлено в 23:07 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:03 ----------

[/COLOR]
Цитата:
Допис від TUR Переглянути допис
Рома, я не понял, объясни. Какая лига сильная и какая слабая? По личке, по командам, или как еще? Если по командам, то облостям это не интересно вообще, многим. Если в личке, то где это прописать и зачем тогда вообще нужны команды(даже двойки)?
Якщо ліга то тільки лічка. А ти в рейтенгу тих, що пройшли до відборів ЧС бачив команди? А прописати потрібно в ФРСУ, спінінгісти якось прописали.[COLOR="Silver"]

---------- Добавлено в 23:48 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:07 ----------

Востаннє редагував AXIC: 11.10.2010 о 00:31.
AXIC зараз поза форумом