Перегляд одного допису
Старий 07.10.2010, 00:30   #1895
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
2 VIVA
З"явились додаткові питання... Ось зараз протягом сезону не можна виступати за різні федерації... А при клубній системі за різні клуби можна буде виступати протягом одного сезону???
Так. Ситуації, як тобі відомо, бувають різні. Навіщо людей обмежувати?

Цитата:
Про "четвірки" вже говорилось немало. Ну що ж... Якщо є проблеми при формуванні "четвірок" у федерації - чи автоматично вони пропадають при клубній системі??? Чи клубам дозволять "четвірки" трохи меншого розміру - "трійки" і "двійки"???
Федерації різні бувають. У когось є проблема з формування навіть однієї "четвірки". А в когось попри три "четвірки" залишаються люди, що хочуть і можуть брати участь у змаганнях, але в силу певних регламентарних обмежень зробити цього не мають права.

Цитата:
НМСД якраз формат "четвірок" сприяє розвитку фідеру. При "двійках" ситуація була проста - маю напарника і виступаю. А при "четвірках" треба думати про навчання ще двох напарників. Дати їм досвід, знання... А потім подумати про запасного, тренера, помічників. І таким чином створити міцну команду, готову до серйозних випробувань. Тобто, створити риболовно-спортивний клуб.
Кожна людина і кожна команда може йти зручним для себе шляхом. Навіщо штучні обмеження?

Цитата:
З переходами протягом сезону все трошки не так. Спортсмен не має права переходу в іншу федерацію. Але виступати за іншу федерацію може, якщо ця федерація має кадрові проблеми.
Не може, якщо в змаганнях бере участь команда його Федерації. Якщо на останній ЧУ поїхало три київські команди, а я в жодну не потрапив, за Вінницю чи Херсон права виступити я не мав.

Цитата:
Далі теж трохи не зрозумів. Не хочете регіональних відборів?
А що не зрозумілого? Якщо я зможу виступати на рейтингових змаганнях за команду будь-якого клубу чи Федерації, який сенс мені брати участь у відборах?

Цитата:
Тобто кожен клуб може заявитись напряму на ЧУ-2011? А скільки команд від клуба? Одна чи можна більше? Прошу трохи пояснити. Бо це ще й протирічить пропозиції "відсіять випадкових людей"... До того ж доведеться шукати якісь "мегаводойми"...
Збільшити внески на збірну? Яку суму можна вважати "розумною"? Чи не призведе це до стагнації виду спорту, коли на змагання стануть їздити "мажори", котрі заплатять будь-яку суму? Може краще лишити 200 грн. і зібрати 100 спортсменів, що було б справжнім святом спорту? А не потусуватись в компанії з 20 чоловік з внесками по 1000 грн.???
Толік, питання фінансів - завжди було, є і буде дуже тонким і неоднозначним у сприйнятті. Обговорювати його на форумі - марна трата часу.

Єдине, що можна відзначити, - за твоєю логікою на Чемпіонат Світу до Італії поїдуть виключно "мажори"
VIVA зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Trolik (07.10.2010)