Перегляд одного допису
Старий 20.07.2010, 23:48   #1916
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
Abu Garcia Revo NEOS 2500S

огляд від "юзвєря"
з самого початку катуха справила надзвичайно гарне враження. Лінійний розмір як в 2506 Лювіка, тобто вона більша за 2500 Сімано, і взагалі чомусь вона мені Лювік нагадала. Катуха зроблена в Китаї, про що свідчить напис Також на коробці є золотий шильздік з гучним написом Nano Shield і декілька рекламних лозунгів - "на 300% сильніше за графіт" і "на 50% легше за алюміній", вообщем наскільки я поняв і Абушка пішла шляхом Дайви і Сіми впровадивши корпус з якогось хітрого сплаву. Особисто мені якось незвично тримати відносно велику катуху, а в руках відчувати вагу в 215грам Вживу катуха виглядає як космічний корабель, набагато краще ніж на фото Дуже сподобалась ручка катухи, вона цільна без лишніх вузлів, тобто люфт можливий тільки в гнізді підшипника в корпусі катухи. Ручка надзвичайно легка, легших ручок просто не бачив, сподобалось також що конструктив вкручування такий же як в Сімано (ну подобається мені коли витків різьби багато )
Що не сподобалось - субєктивно звісно, спробую завтра більш детально придивитись, але вона мені здалась тупо "розбалансованою" тобто якщо швидко крутити ручку катухи, колбасить її ніби в неї зміщена ось вообщем дуже не сподобалось.
І кноб, ну просто хреновий кноб мало того що з ЕВИ так ще й сокирою вирубаний, вообщем переточу брату з пробки
Загалом хід дуже приємний, шум присутній як і у всіх нових катух з корпусом СІ4 чи ZAION. Люфти всі в межах норми, їх не відчуваєш ні в штокові ні в ручці. Потішило що немає характерного сіманівського стуку хоча в моєму 06 магнієвому твіні теж він не відчувається
Вообщем однозначного враження від катухи в мене немає тому радити купувати чи ні, не буду
Сподіваюсь що вона довго послужить моєму брату по духу і успішно буде тягати волинських щук
tosi зараз поза форумом  
13 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей