Попри жлобство ДАІ на дорозі, склали таки протокол...Такиий релакс, по приїзді на рибалку....

попри все, вже в суботу, сусід привіз 1 150гр карася =3кг всього, риба сьодні не ловиться; по приїзді такі да... махнув туди ж...Шо вам сказати мужики...природа на фото... я просто не можу передати словами....Хоча трохи випимши опісля дороги, 0,5 (житомирської з перцем, пишу звіт), емоції переповняють душу...Україна наша прекрасна...В суботу, по приїзді на місце, вирушаю на місце, самого процесу... погода прекрасно-літня, з ухилом на дощь з грозою - кожний рік таке в сінокіс, по приїзді: стандарт: прикормка, до вечора півтора десяка карасів, плотвичок, верховодку викидав на берег для воронів, густира, чи синець? і т.д. Відірвав снасті, пішов витяг, приєднав. Пропливали дві групи туристів - байдарки, плоти - десь чоловік з 50

. В неділю зранку, даже людина, шо не була на ранковій рибалці майже 10 років(Денис на фото), в 3:00 при першому дотику руки і слові пора, швидко піднялась, прийшов ще родич і - вперед. Дорога після дощу містами курилась туманом, в ближньому світлі фар, по лісній дорозі повний місяць-чарівно світив, при повороті на місце ловлі фари вихватили з темноти сову

, по приїзді на місце річку окутував туман....

. Комари і мошки відходять в минуле... Сам процессссс незабутній:::налюбувались природою, прикормили, і потихеньку пішло.....

( результати на фото). Місцеві, (грубо говорячи, жлобились на прикормці), а чого б і не покормити рибку?

Шо я можу сказати: такого релаксу я не отримував давненько. І то шо перша колективна поїздка на р. Случ не вийшла із-за примхів природи-то не страшно....

Що я не встиг: було не до фідера, на фото всі улови на вудки: 4м і 5м, джиг-сорі-хижак гуляв напропалу, але спін даже не діставав, але дістав чиїсь воблери, головки з гачками, ліску, і т.д. Так шо залишилось бажання виїхати з однодумцями на кілька днів....

Ну, так як все передати емоціями неможливо, пропоную трохи фото....

П. С. Хоч це не Південний Буг, але це, Случ, все-таки тре бачити....
П.С.С. Індієць, Крошка Єнот, Блек Макс - запрошення на Случ з ночівкою залишається в силі....