Відпочинок на Росі
Відпочивали на базі "Джерела", що в селі Дибинці. Совковість цієї бази компенсується чудовою природою. Красиві ландшафти, річка, що в,ється між пагорбами, то спокійна, то стрімка на перекатах і порогах, трава по пояс і квіти...
Всього відпустки було два тижні. З них тричі довелося їздити у Київ на роботу. Решта часу - купалися, гуляли, внук практично навчився плавати. Ну і, звичайно, рибалив.
Мій метод - воблерінг. Ловив головників. Траплялися і окунці. Другий тиждень був цікавішим. Пройшли дощі, вода стала помітно холодніша, рівень піднявся, течія стала стабільнішою. Заважала ловити водна рослинність. Приємно здивувала московська версія каміона. Хоч цей воблер і залегкий для мого лайтового спінінга, ловив він досить успішно. Йде під самою поверхнею і ловить, правда, тільки екземпляри до 300 гр. Більші, видно, стоять глибше. На жаль рибальські фото зробити не вдалося. Телефон купався двічі, друге купання було для нього фатальним. ПРОПАЛО ВСЬО, як колись сказала, ВОНА.
P.S. Забув сказати, з хвабричними гаками цим вобом ловити неможливо. Зчеплюються між собою і за лопатку теж. Я замінив на VMC №12 і справи пішли набагато краще. Правда передній за лопатку іноді чіпляється. Після заміни гаків, здається, нульових результатів не було.
Востаннє редагував pit: 27.06.2010 о 20:49.
|