Перегляд одного допису
Старий 02.06.2010, 17:39   #1790
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
Пропозиції

З приводу пропозицій до змін у Правилах.
Перше і головне - протягом сезону Правила змінюватись не будуть. Для КУ і ЧУ Правила повинні бути однаковими. Сподіваюсь, це зрозуміло...
Друге. З приводу закорму секторів на тренуванні гарно відповів Борис. Сама пропозиція як мінімум дуже сира і непродумана. Так само і з приводу подання прикорму для контролю у сухому вигляді.
Третє. Порядок подачі пропозицій неприйнятний. Всі зміни приймаються ФРСУ за поданням керівника напрямку. Питання... Як то має виглядати - я, керівник напрямку фідерної ловлі вношу пропозицію про зміни у Правилах лову тому, що мені так порадив Zoom? Чи хтось інший? Якби я міг сказати, що кнфл Харківської ФРС Сергій Попов надіслав мені у електронному вигляді свою продуману і зважену пропозицію - це виглядало б трошки по іншому. Згодні? Тому прошу - звертайтесь до своїх регіональних кнфл а вони нехай направляють пропозиції до кнфл ФРСУ. Такий порядок роботи також виключає розмови про заангажованість тих чи інших змін - все офіційно і підтверджено електронними листами.
Четверте. Питання водойм для змагань лишається відкритим. КУ показав, що нам треба мати резерв. Чекаю на Вашу допомогу у вирішенні цього питання.

Востаннє редагував Trolik: 02.06.2010 о 18:20.
Trolik зараз поза форумом