Цитата:
Допис від Dimedrol
Никто водителям не запрещает ненарушать правила. Я бы их (водителей) вообще ежегодно на месяц в тюрьму бы сажал для профилактики, а каждого, допустим, пятисотого водителя при этом казнил. Так почитаешь, так вроде все правила не нарушают. Так откуда же беруться на дорогах тысячи е палаев?
Почему они боятся ужесточений правил? Нипанятна 
Будет знак 80, проедешь 100 - заплатишь штраф. Что здесь такого? 
Такая простая истина, почему ее все хотят постоянно как-то обойти? Ведь все проще пареной репы. Я так думаю 
|
Сашко... Тут є контрпропозиція від пересічного водія. Ті ж пропорції використати у відношенні пішоходів.

Аргументую...
По-перше, спитай себе КОЛИ ти останній раз був оштрафований дайцем як пішоход? Чи може чув про такий випадок від друзів? Чи десь читав у ЗМІ??? Згідно ПДД пішоходи теж участники дорожнього руху. Зі своїми правами і ОБОВ"ЯЗКАМИ. Але їх чомусь не чіпають дайці, а водіїв доять...

По-друге. Нафіха малювати переходи, коли пішоходи по ним "не влучають"?

Є такі характерні місця в Києві. Наприклад, відрізок від Лівобережного поштамту до повороту на Русанівські сади. Там штук 5 переходів. Чи по вул. Лятошинського від Касіяна до Аврори Крейсер. Теж штук 5 "зебр" намальовано. Просто якось прослідкуй СКІЛЬКИ пішоходів пройде за Правилами, а скільки "не влучать". І це може відбуватись на очах дайців при повній відсутності реакції з їх боку.
Про більш складні випадки теж можу розказати. Раптова поява людини у 4-му ряду пр-ту Бажана чи Окружної. В обох випадках були ДТП з важкими наслідками не тільки для декількох автівок, але і для їх водіїв/пасажирів. А пішоход просто пішов далі.