Дозволю собі цитату...
"У окремих випадках до всеукраїнських змагань допускаються команди, у складі яких виступають члени декількох регіональних ФРС (у разі неможливості цих ФРС самостійно сформувати повноцінну команду)."
А тепер давайте "від балди" розглянемо таку ситуацію... Є, приміром, потужна у плані фідеру Михайло-Коцюбинська ФРС. А є ще ряд ФРС не дуже потужних. Вони на ЧУ та КУ не годні навіть команду сформувати. Що виходить? Михайло-Коцюбинська ФРС формує свої команди (1-2-3) згідно квот і направляє ще спортсменів у інші ФРС (Коровенська, Ячмінемірська, Біловецька тощо). Майстерність спортсменів Михайло-Коцюбинської ФРС зростає, вони їздять на змагання, отримують практику, досвід, загартовуються у боротьбі. Питання. А чи не занадто то виходить однобоко? Роль центрального органу (в даному випадку ФРСУ) має полягати якраз на вирівнюванні можливостей різних ФРС а не наданні переваг якійсь з них. Тому я і пропоновува і наполягаю. Для створення спільної команди можуть об"єднуватись тільки ФРС, котрі самостійно не здатні сформувати команду. Тобто Коровенська з Ячмінемірською (і Біловецькою впридачу) - ТАК а Михайло-Коцюбинська з Коровенською чи будь-якою іншою/іншими - НІ!!! Сподіваюсь я роз"яснив свою позицію.
2 Каа. Дякую за уточнення по даті КК-10. На перше питання я відповів. По другому питанню... На жаль, ситуація гіпотетична, в Києві немає 4-х клубів з фідерними секціями...

Але, маєте рацію. Мабуть краще зробити таким чином. Призери (1-2-3 місця) добирають собі двійку зі
свого клуба. Незалежно від її позиції у фінальному протоколі...