Перегляд одного допису
Старий 10.02.2010, 16:04   #1423
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
7. Кубок і Чемпіонат, як на мене, мають проводитись за різними формулами.
Кубкова лінія - відбори в регіональних ФРС з виходом до фіналу (Кубок України) кращих команд згідно квот, визначених ФРСУ. При цьому, для покращення фінансування збірної, кошти треба збирати не тільки у фіналі, а і на регіональному рівні.
Чемпіонат повинен проходити у декілька етапів у регіональних ФРС на різних водоймах (як писав Тарас) з визначенням рейтингу спортсменів за результатами року. При цьому співчинник рейтингу окремих етапів визначається за кількістю спортсменів взагалі і кількості учасників з чільної 20-тки рейтингу попереднього року зокрема. Це буде стимулювати до участі у більшій кількості етапів і спортсмени, зацікавлені у виступах за збірну будуть їздити і на Схід і на Захід. І вчитись ловити на всіх типах водойм. Фінальний рейтинг року може не враховувати 1 або 2 етапи з 4 або 6... Ясна річ, кількість та географія етапів повинні бути відомими до старту сезону.
Формально, багато що тут - правильно. Багато в чому погоджуюсь із схемою проведення ЧУ, і з схемою підрахунку рейтингу.

Стосовно КУ. Чи багато регіональних федерації будуть проводити відбори до КУ? Особливо, якщо КУ гратимуть четвірками?

Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
8. Найзручніший, як на мене, склад команди - 4 спортсмени. Так грає вітчизняний поплавець, хоча міжнародні старти у п"ятірках. Просто 4 - парна цифра і легше зробити 4 зони, ніж 5. Ті ж самі Печенеги - 2 сторни дамби. Так само і Коновка - існуючі 2 зони легше поділити ще раз навпіл а не виокремлювати ще одну зону.
9. Клуби... Ще в 2009 році ФРСУ запропонувала складати команди на ЧУ з представників декількох областей. Ви знаєте, що з цього вийшло - жодна область не побажала об"єнуватись з іншими. І не бажали цього саме ті області, котрі зараз хочуть виставляти клубні команди з представників різних областей. Ну то таке... Мабуть думка помінялась. Чи обставини...
Толя, я не розумію ось такий момент.
Поплавець грає 4-ма спортсменами, але вони виступають за клуби і жодним чином не залежать від регіональних ФРС. Наприклад, якщо Бурдак є членом ФРС Київської області, це не заважає йому грати на одних змаганнях за донецький клуб, на інших - скажімо, за київський.

А в фідері я, як член ФРС Києва, не маю права виступати за некиївську команду, оскільки Київ виставляє свою збірну на ЧУ і КУ.

ІМХО, якщо вже орієнтуватись на напрацьомані схеми поплавочників, потрібно орієнтуватись до кінця. Оскільки непослідовність до добра, як правило, не доводить.
VIVA зараз поза форумом