Перегляд одного допису
Старий 09.02.2010, 19:34   #1380
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ Переглянути допис
Я хочу зрозуміти, що ви маєте на увазі - КЛУБНИЙ. Тобто, якщо в Києві (вибачте що беру саме це місто, просто воно велике) буде 25 клубів, то як і за яким принципом буде йти відбір на ЧУ і КУ? Від кожного клубу по команді? Чи відбір між клубами?
Питання логічні.
Якщо говорити про змагання в четвірках чи п*ятірках і відбором за територіальним принципом, багато областей просто можуть відсіятись (як було минулого року). Минулого року Харків, Луганськ, Запоріжжя, Тернопіль мали "команди-двійки", але не змогли знайти ще двох людей, щоб поїхати на ЧУ. Вийшло, що люди, які хотіли і могли виступати, стали заручниками ситуації. І якщо цього року змагання будуть в п*ятірках, який сенс цим людям займатися спортивним фідером взагалі?
Назвати це "популяризацією" фідерного спорту - обманувати себе.

Клубний принцип дасть змогу залучити цих людей до інших команд і цим людям поборотися за медалі. І це - однозначний плюс.

З іншого боку, клубів і справді може набратися багато. Думаю, близько 20-ти - запросто. Таким чином, організатор ЧУ чи КУ повинен буде прийняти, розмістити і забезпечити однакові умови ловлі для 100 людей (якщо 5-рки). Чи багато таких водойм в Україні? А якщо подасть заявки 25 клубів?
VIVA зараз поза форумом