Перегляд одного допису
Старий 03.02.2010, 11:48   #1343
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Да, оце рубануло декого. Зайшов на рибацький сайт і зрозумів, що спочатку потрібно перечитати всіх філософів, виписати з записник їх крилаті вислови, перечитати декілька разів Біблію, а вже з чистою душею на всіх "НАС РАТЬ". А потім ...... . Хотів ще щось написати, але згадав слова К.Бородайка-" Ігор нахер ти спориш, непиши нічого". Прислухаюсь до мудрих слів.

---------- Добавлено в 12:48 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 12:40 ----------

Цитата:
Допис від romeo(donetsk) Переглянути допис
Это вариант и он лично мне нравится, но вот какой будет механизм приглашения с других областей??? Опять скажут типа вступать в другие федерации??? Тут тогда надо формировать пятерки по клубному принципу... неважно в какой федерации ты состоишь лишь бы платил взносы, а выступать можно за любую область! - тогда все будет гибко и удобно спортcменам, так как я точно знаю чт о многие выступают в разных видах спорта и переход в другую федерацию автоматически их урезает в возможностях!!!
Щось я непригадую щоб когось недопустили до змагань (фідер) за те, що він виступав не за свою область. Неможу навіть пригадати коли це перепровіряли. Тоді по договору арендуйте його в сусідів на час змагань.
AXIC зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Dood (03.02.2010)