Перегляд одного допису
Старий 01.02.2010, 17:24   #1305
sergioFD

Звідки Ви: Киев
Дописи: 496
Дякував: 61
Дякували 677 раз(и) в 208 повідомленнях
Цитата:
Допис від Бадардинов Переглянути допис
А вообще, помогите... если вам не всё равно, что будет с фидерным спортом в Украине.

Рома!
Я не оправдываюсь.
Хрен сними.

По теме.
Сейчас я не могу однозначно сказать, какой формат соревнований в Украине по фидеру будет оптимальным.
Когда начинался поплавок, состав команды был 3 человека. Затем увеличился до 4-х.
На мире команда 5 человек. Но к такому формату наши клубы еще не готовы.
На начальном этапе вам надо самим определиться, сколько чел должно быть в команде.
Затем со временем ближе адаптируетесь к международным правилам.
А вот правила лучше всего слово в слово списать с международных. Это без вариантов.
Потом легче будет выступать на мире.
По отборам.
Прочитал вашу десятку лучших предложенную Троликом.
В принципе замечаний нет.
А вот как выбрать из них костяк сборной?
Лично я сделал бы обязательные сборы и не одни на которых путем рейтинга отобрал команду. Ну и обязательно анализировал все их выступления на местных соревнованиях. За тренером я бы оставил квоту на 2 спортсмена. Того, кто не попал в сборную, я бы пригласил в команду в роли помощников. Так же они могли бы выступать вторым составом на различных международных соревнованиях.

По большому счету если на ЧМ за каждым спортсменом будет сидеть координатор, то это автоматически гарантирует, что большого залета не будет. Это проверено.
Ничего сложного.
Но для того чтобы это все сработало надо написать план. И план не только развития спорта, но и подготовительный план по подготовки сборной.
Тот, кто знаком с тренерской работой тот знает, что любые тренировочные сборы начинаются с составления плана тренировок, который включает в себя отработку различных видов тактики и различных технических приемов.
Тренеру просто-напросто надо посвятить себя команде и желательно без остатка.
И результат будет.
Почему-то в фидеристах я уверен.
Практически всю предложенную 10-ку я видел в работе. Все ребята настоящие профи
как по мастерству, так и по желанию быть в спорте.
С такими просто не возможно проиграть.

---------- Добавлено в 17:24 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 17:09 ----------

Цитата:
Допис від diyad Переглянути допис
Вирішив викласти своє бачення майбутнього розвитку, а також проінформувати аудиторію щодо минулих рішень Президії ФРСУ . В цьому бачу причину поганої роботи обласних федерацій по інформуванню своїх членів.
Почну з 2008 року, коли на Конференції даної громадської організації був обраний новий Президент, затверджена Президія і назначені керівники напрямків риболовного спорту (виконавча влада). Зразу зауважу, що немає потреби чекати Конференції, керівник напрямку може бути назначений будь-коли.
Керівник напрямку – тренер національної збірної, відповідає за принципи її формування, а тим паче – за результат.
На Президії був затверджений і перелік рейтингових змагань (КУ і ЧУ). Всі інші змагання носять інформативний характер для керівника напрямку.
В 2008 році на основі ЧУ і КУ був визначений рейтинг спортсменів і визначено склад збірної 15 чол (10 кращих по рейтингу + 5 за правом керівника напрямку)
Склад збірної затверджується на Президії, де членство кожного спортсмена збірної обґрунтовується саме керівником.
Нічого не змінилось і в 2009 році. Був визначений рейтинг ( не зрозумів тільки кому куда було потрібно печатку поставити) і визначена не 15-ка, а 20-ка кращих спортсменів – кандидатів в збірну. Адже якщо спортсмен навіть по результатах одного змагання попадає в 20-ку кращих, значить його досягнення заслуговують уваги.
Дальший розвиток подій при необхідності підготовки збірної до міжнародних змагань передбачав проведення відбору в декілька турів для визначення остаточного складу.
У всіх видах риболовного спорту так і відбувається, і ні у кого не виникає запитань на зразок „Нащо я їхав в Запоріжжя ?”. Також хочу повторити, що остаточний склад формує тренер-керівник напрямку. Тут враховуються різні фактори аж до психологічної сумісності спортсменів.
В жовтні 2009 року я попросив зняти з мене обов’язки керівництва і рекомендував на цю посаду Анатолія Дубину.
Причин мого рішення достатньо, але основною вважаю є те, що людина на цій посаді повинна бути свого роду меценатом (не тільки матеріально, але і свого вільного часу).
Я, з 2003 року організувавши і відвідавши близько півсотні змагань, і так запізнився з своїм рішенням.
Тому, виходячи з посту Анатолія Мефодійовича і елементарної логіки хочу поздоровити його з призначенням на цю посаду.
Ніби все, будуть запитання – запитуйте, телефонуйте. Тел. 0503386805, Skipe – diyaua.
Написал свой пост не видя этого.
Со всем согласен.
Осталось только прописать тренировочные планы и найти финансирование
sergioFD зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
Titar (01.02.2010), VIVA (01.02.2010), Бадардинов (01.02.2010)