Для того щоб небуло непорозумінь потрібно щоб голова фідерного напрямку, ще до початку змагань, оголосив які змагання в даному році будуть рейтинговими, за якою формулою будуть рахувати рейтинг, збірна буде вибиратись з перших в рейтингу чи будуть ще відбори з десятки, пятнадцятки, вісімки і т. д.... Чи може ще за якимось іншим принципом. Це все на папір, підпис, печатка і в народ. Я тільки за такий хід подій. Але все не так просто. Ми незнаєм хто наш шеф? Дутчак буде чи хтось інший? Можливо до Терещука варто звернутись з даним питанням. Можливо хтось спілкується з ним? Я його незнаю, але якщо треба то познайомлюсь. Можливо потрібно звернутись з офіційним листом від домових, Київської, Донецької чи всіх федерацій, чи просто від імені тих кому невсерівно як підуть діла в фідері. Але це потрібно зробити зараз, до початку змагань. В минулому році Терещук після ЧУ зробив заяву по яких змаганнях буде складатись рейтинг, але на той час сезон підходив до завершення. Це потрібно робити до початку сезону. Я це не дотого що рейтинг 2009 рахувати недійсним, я за те щоб надалі так небуло.
Повертаюсь до збірної, те що я в списку мене не радує і не бентежить. Можливо це Тролік просто приколовся а може це його бачення збірної.
|