Перегляд одного допису
Старий 22.01.2010, 07:11   #1198
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від super-p Переглянути допис
Рома, а кто должен формировать сборную? Или так: кто на сегодняшний момент имеет полномочия для формирования, и по какому официально утвержденному принципу?
Я нерозумію чому багатьох хвилює склад збірної? Наприклад буде вона, і що далі? Офіційних міжнародних змагань ( ЧЄ чи ЧС ) в 2010р. непередбачається. Тоді навіщо збірна? Для галочки?
На ЧС-2011 поїде збірна по підсумках 2010 року. Так що думайте як краще виступити в цьому році, щоб пройти в збірну. А якщо хтось вирішив що збірна буде формуватись тільки з того рейтингу що ми маємо в 2009 році, то я думаю що варто згадати і 2005 рік і 2006 рік і так далі. Там теж були чемпіони. Чи це вже - історія? Так і 2009р. на сьогоднішній день теж - історія!!!
Чи може буде так як в поплавку і мормишці де пройти в збірну можна було тільки з дозволу певної людини незалежно від твоїх результатів. Тобто одна людина вирішувала її склад. Та коли на мормишку поїхали дійсно сильніші, ті що відбирались по результатам року, то збірна стала чемпіоном світу.ТУТ ВАРТО ЗАДУМАТИСЬ!!! Але я недумаю що дана збірна в такому складі буде завжди, буде слідуючий рік, нові змагання, нові відбори і новий склад. Так повинно бути і в фідері!!!

Востаннє редагував AXIC: 22.01.2010 о 07:22.
AXIC зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
AK (22.01.2010)