Перегляд одного допису
Старий 30.12.2009, 12:17   #8547
Lüdwig
Модератор

Звідки Ви: Київ
Дописи: 4.771
Дякував: 9.173
Дякували 14.057 раз(и) в 1.415 повідомленнях
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
так світ такий живемо серед "імен", в сіммса воно ще акуратненько маленькими буквами написано, а не на всю спину ADIDAS чи ще там щось . Бренд брендом, але ж купуємо перш за все річ, і якщо сандалі KEEN розлізуться на 2-й рибалці то пофіг нам буде що то КЕЕИ будемо їбаками обкладати і них Ти ж он теж ловиш катухою Сімано, бо тобі подобається її якість і для тебе вона коштує 300 баксів, а для когось іншого, вона не коштує 300 баксів, тому що його цілком задовільняє Даймонд Сальмівський.
P.S. ціна товару це перш за все к-ть грошових знаків з якою готовий розлучитись конкретно взятий Покупець в конкретно визначений момент часу, а не собівартість цього товару.
P.S2. і я не агент сіммса, хоча пора би вже було з них якийсь % брати
та певно я просто мав на увазі, що на одному сіммсі світ клином не зійшовся. так як і на гарі лумісі, і т.д. хоча і той і той бренд, безперечно, є провідними. проте смаки людські теж диктують потреби.. я, наприклад, з задоволенням мав би сіммсовську шапку-віндстопер чи рукавички. але жилет на рибалку вдягну інший і т.д.
так гадаю, що головне в сучасному світі (а також головний здобуток наш після совку) - це те, що є з чого обирати (політики - $$$, я про матеріальні речі)
Lüdwig зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
vadun (01.01.2010), Yurok (30.12.2009)