Перегляд одного допису
Старий 28.12.2009, 09:10   #1138
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Я не зате, щоб міняти даний рейтинг, який є, такий є. Я за те, щоб на майбутнє його складати "якось" поіншому. У мене немає претензій нідоодного спортсмена, я немаю сумніву щодо їхнього професіоналізму і місця в рейтингу відповідно. Мене влаштовує рішення Дутчака. Мене влаштовує моє місце, те яке заслужив. Нехай на ЧС-2010 їдуть кращі по підсумках 2009 року. На ЧС-2011 відповідно кращі 2010 року.
Тепер про те, що на поїзку в Москву франківцям виділялись кошти. Шановний Роман це були кошти суто Івано-Франківської ФРС. Ми сплачуєм внески в федерацію і частину цих коштів виділили на поїздку в Москву нашим спортсменам.

---------- Добавлено в 10:10 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 10:07 ----------

Цитата:
Допис від Бадардинов Переглянути допис
Олег, рейтинг это лишь инструмент отбора в сборную. Поскольку до начала сезона про новые методики отбора в сборную как по рейтингу не объявлялось.. мне бы очень хотелось таки узнать ответ на вопрос : КТО И КУДА ПОЕДЕТ НА ЗАРУБЕЖНЫЕ СОРЕВНОВАНИЯ? расчитывая на финансовую помощь собранную спортсменами на ЧУ и КУ.
Разве это какой то нетактичный вопрос? Или я кого-то этим унизил и оскорбил?
А в наступному році ніяких міжнародних змагань небуде. Так що вже ніхто нікуди неїде.
AXIC зараз поза форумом