Перегляд одного допису
Старий 22.12.2009, 20:47   #1069
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Talking

Цитата:
Допис від Dood Переглянути допис
Опубликованный в виртуально-неофициальном режиме на форуме Дома Рыбака огрызок так называемого рейтинга за 2009 год (мало того, что без даты и подписи, так еще и не полный - нету последних мест) - я рассматриваю как некий казус и всерьез не воспринимаю.
К чему и всех остальных призываю.

Я ведь официально заплатил взносы как спортсмен на 2009 год - будьте добры хотя бы раз в год официально ознакомить меня с результатами всех официальных соревнований в моей дисциплине, включая и рейтинг спортсменов (но не на форуме Дома Рыбака) - вот и весь мой сказ
Значить поспішили з внесками.. Неподобається рейтинг, складіть свій, у нас демократія.. Франківцям теж він здається неправильним. Хочаб взяти Веселовського, як не як ЧЕМПІОН України в особистому заліку, куди ще вище, а в рейтингу - ?????. Тому потрібно думати по яких змаганнях визначати рейтинг. В минулих роках Дутчак брав кілька кращих етапів з змагань і по них визначав. Це теж неправильно, наприклад сьогодні я взяв зону (1 місце), завтра послідній в зоні (30 місце), по підсумку двох днів я десь 20-й, три таких змагання і я в рейтинзі перший, хоч нічого суттєвого невигравав.
А зараз хочу сказати думку всієї ІФФРС (фідерний напрямок). Шановні Кияни і всі інші кому небайдужий спортивний фідер давайте щось робити. ФІПС має в планах виділити фідер окремим напрямком, тому нам потрібно шевелитись. Впершу чергу потрібно обрати керівника. Ним повинна стати людина якій фідер небайдужий, бажано киянина. Ми радились на своїх зборах і вирішили внести кандидатуру АНАТОЛІЯ МИФОДІЙОВИЧА ДУБИНУ. Це не жарти, це на повному серйозі. Він зміг організувати міжнародні змагання, немалий його внесок в " Весняну плітку" та і в організації ЧУ приймав участь. Скажіть, хто ще може похвалитись більшими організаційними заслугами в фідері.
Другим нашим кроком має бути те, що нам потрібно офіційні змагання (ЧУ,КУ) а можливо і обласні проводити в тому форматі в якому запропонує ФІПС проводити ЧЄ та ЧС, а саме команда п"ять чоловік і грати три дня. Поплавочники, спінінгісти чи карповики грають по міжнародним правилам, отже і нам прийдеться перестроюватись. Ми довго на сайтах обговорювали різні варіанти правил, але будем вимушені взяти за основу міжнародні, подобається це нам чи ні. Це теж ляже на плечі нового керівника, а саме А.М.Дубини.
Пропоную обдумати і висказати свою пропозицію інших обласних ФРС. Можливо хтось запропонує кращу кандидатуру. Франківськ за ТРОЛІКА. Як сказав наш Голова ІФФРС К.Бородайко, якщо недай БОГ ним стане ......( з етичних цілей неназиваю прізвище), то ми (франківці) будемо проситись в Польську ФРС..
AXIC зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
AK (22.12.2009), Dood (22.12.2009), Nycolas (22.12.2009), Titar (22.12.2009), Toxa007 (22.12.2009), Виталий Sp (23.12.2009)