З приводу КФ і ЧФ я спробував пояснити різницю - за результатами цих змагань не будуть присвоюватись розряди та звання, т.я. Держкомспорт не дасть проводити 2 ЧУ і 2 КУ в одній дисципліні (фідер) з різницею тільки у форматі (тандем і нетандем). Наразі "робоча назва" Чемпіонат Федерації та Кубок Федерації але це все може змінитись. Тандем треба культивувати (сподіваюсь я навів достатню кількість аргументів) незалежно від позиції ДКС і я маю сподівання, що ФРСУ нас у цьому підтримає. Хто має іншу думку - давайте обговоримо Ваші аргументи.
З приводу керівника напрямку. Керівник фідерного напрямку в ФРСУ - Дутчак Ігор Ярославович. Жодних змін в керівництві на останній Президії ФРСУ не відбулось. Але мова не про це. Маю зустрічне питання - невже миттям посуду у армійській їдальні батальйонного рівня має займатись начпрод дивізії? Мені здається, що і самі спортсмени, дійшовши згоди в певному питанні, можуть щось таке "замутити" і вийти з відповідною пропозицію до керівника напрямку. Так що питання не в тому, хто керівник, а в тому - воно треба чи не треба.
З приводу інших важливих і нагальних питань - давайте теж говорити про це тут і пропонувати рішення. Я думаю, що будь-які конструктивні пропозиції з нормальними формулюваннями і аргументами будуть позитивно сприйняті паном Дутчаком.
|