Перегляд одного допису
Старий 06.11.2009, 23:16   #8010
Yurok

Звідки Ви: from Kyiv, UA
Дописи: 1.685
Дякував: 7.403
Дякували 7.282 раз(и) в 667 повідомленнях
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
О, люблю "Что, где, когда". Чорна скринька, ну тут музичка, Юра хто це?
підказка, водиться в японії 47мм
приз не віддам, так як лурс має велику тайну, а я її ще не розгадав але впевнений, що для тебе цей воб був би просто знахідкою, і думаю що ти б не пожалів 2-х ріджів за цю темну конячку
Толя, сдаюся наверное старею иппонська хенд-мейд деревяха... но 2 риджа за это.... даже не знаю

с уваж.,

Добавлено через 3 минуты
Цитата:
Допис від цЫган Переглянути допис
Толю,більше люрсів не викладуй!!!
Не знущайся з "темного" люду,тобто Юрка!!!!
Слыш, просветлённый, ты уже скоро со своим фить-фитем чаббика от хорнета не отличиш

с уваж.,

Добавлено через 16 минут
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
"обывательськие разговорчики" (с) його не можна провести в нашому розумінні проводки, а от "хорошо твичится" (с) тут ти повністю правий і кренделя які виписує цей воб при смикінгу, гарно описує ранішній вислів мого малого "Толя, ти з мозгу с ума сошел" (с) вообщем я при першій проводці вирішив що він бракований . А от чому Юрок має віддати 2 навіть 3 ріджа за цей воб, тому що як родоначальнику ловлі на колєбахи, Юрку ну дуже сподобається гра цього лурса на паузі, вообщем цей воб вставить будь-яку колєбаху на паузі по амплітуді відхилення. Суть - коли його зупинити, він перевертається на бочіну і різко уходить в сторону при цьому маятникові коливання досягають десь 20см, можливо і більше, точно так само після паузи він і включається, тобто гра воба починається на боку, а потім .... потім тільки він сам мабуть знає як буде грати.
Толь, а можно каверзный вопрос? а на нього риба ловиться?

но всё равно ты меня заинтриговал... при случае поторгуемся

с уваж.,
Yurok зараз поза форумом