Перегляд одного допису
Старий 25.10.2009, 19:46   #2612
skywalker

Звідки Ви: Боярка
Дописи: 636
Дякував: 2.697
Дякували 1.036 раз(и) в 209 повідомленнях
И-рівер сьогодні

Так як вчора здалося, що риболовлі було малувато, вирішили з Ілюхою(Ilia) зганяти до найкамернішої частини культової И-рівер.
Ілюха щось наплутав з часом приїхав на місце зустрічі на дві години раніше. Потім телефонував замість мене до Іллі Красного. Я ж в свою чергу забув перевести годинник приперся на годину раніше, що врятувало Ілюху від ще одної години сну в машині.
На И в основному джигували по ямах. Але марно. З результатів - тільки відкушений від шматка поролону хвостик, і призова пюрешка засажена в тростник на протилежному березі. У Ілюхи схожа картина. На додачу падлюки бобри загатили струмочки, яки витікають з болотця на березі, і перетворили це болотце на величезну калюжу. Проте я поїздив у Ілюхи на спині (він вдягнув гумові чоботи, а я - ні).
По дорозі назад, натрапили на симпатичний мелеораційний канальчик. Спочатку він був мілкий, але перед шлюзиком він став значно глибший. І ми одночасно сказали: "О-О!", і в канал полетіли дві міношки. Ілюхина міношка (айко шайн мінноу) повернулася з щупаком. Моя - ні. Одразу мені була видана запасна шайн міноу, яку теж почали хавати шнурки, але не так як у Ілюхи. В підсумку, я зловив шнурка гр.400 і одну мєга-щуку, ні, супер-мєга-щуку (см. фото), ще було кілька сходів (треба таки поміняти гаки на шайн міноу, рідні трохи розгиналися). Ілюха шт. 5 щупаків 200-400гр. От і все.
По дорозі додому заїхали на протилежний берег. Я забрав пюреху, яка досі весіла на тростнику.
Щучки були піддані примусовій депортації в іншу водойму. Одна не доїхала. Як з’ясувалося - все дуже просто. По своїй жадібності вона напхалася ротанами так, що два застрягли у неї в горлянці, і при цьому вона ще схавала воблер. А ми це помітили піздно.
ЗІ.
Забув подякувати Ілюху за міцну спину, на якій я з комфортом їхав через калюжу. І за наданий в тимчасове користування воблер.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg DSCF3309.jpg (252,9 КБ, 142 переглядів)
Тип файлу: jpg DSCF3311.jpg (169,4 КБ, 176 переглядів)
Тип файлу: jpg DSCF3314.jpg (177,8 КБ, 145 переглядів)
Тип файлу: jpg DSCF3325.jpg (174,9 КБ, 131 переглядів)
Тип файлу: jpg DSCF3329.jpg (224,8 КБ, 231 переглядів)
Тип файлу: jpg DSCF3330.jpg (197,6 КБ, 189 переглядів)
Тип файлу: jpg DSCF3336.jpg (186,7 КБ, 130 переглядів)
skywalker зараз поза форумом  
33 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей