Перегляд одного допису
Старий 15.10.2009, 15:10   #2581
Crank

Звідки Ви: г. Винница
Дописи: 1.557
Blog Entries: 2
Дякував: 1.038
Дякували 1.285 раз(и) в 420 повідомленнях
Осінь. Річка. Спінінг. Нікого. Кайф......
Природа наче пошептала....

Починаю з МДЖ. На кожній другій проводці ось таке:

Після кількох "бойцов" з різних точок вирішив змінити МДЖ на воби, щоб не травмувати дітей. Справи пішли краще:

Далі ще краще:

От так і ловив. Час від часу черговий мордатенький піднімався з бровки, щоб глянути, що воно там вверху пливе-тарабанить і по можливості зжерти. Тож запас мордатеньких неухильно поповнювався...

А під берегом півторасигаретні "бойцы" весело ганялися за Головастіком, Чабіком і Грасхоппером, і на жаль, деколи не безрезультатно:

Однак, вішалися на гаки акуратно, тож, сподіваюся, досвід їм ще знадобиться :P
Окуні вішались, а кленя не було.... Поки до мене не дійшло, що за високої води він весь у протоках. І справи пішли на лад. Спочатку так:

А потім і от так:

І, накінець, вдалось потримати щось дійсно серйозне. Спочатку думав, що черговий мордатий, але воно метрів за 10-12 від берега стало, і далі йти не захотіло..... І я своєю снастю не зміг його підняти. Через хвилин п*ять тупого стояння один навпроти одного, головастик вилетів з води, а ВОНО пішло собі. Отаке. І за це я рибалку теж люблю :roll:
І наостанок, трохи Подільського екстріму:

На цьому бувайте
PS Мо, вибач за деяку некошерність снасті. Просто, в такі місця:

йти з прутиком до 3,5 грам, катухою 1000-кою і якоюсь трифунтовою Курєхою - треба бути повним долбо....., Я хотів сказати повним добропорядочним закоснілим адептом ультралайта, в якого зграї японовобів і втрата за рибалку приманок десь гривень в 500 на шару (тобто, тільки на зачепах) - це норма. А так, Талончик там був в самий раз. Він ультралайтовий, так що, думаю, основні канони я порушив не сильно
Crank зараз поза форумом  
46 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей