Перегляд одного допису
Старий 07.10.2009, 22:51   #59
Tarik

Звідки Ви: м.Калуш. Івано-Франківська.обл
Дописи: 268
Дякував: 176
Дякували 220 раз(и) в 19 повідомленнях
Щука і снасті

Трошки із запізненням-просто цікава рибалка получилась-неміг ненаписати 02.10 проснувся біля 4.00 і вирішив до обіда поїхати половити щуку-машина біля дому і на роботу до обіду неспішивВ 40км у Львівській області,є карєрне озеро,глубина місцями досягає 80м.Я ловив з берега,в озері багато щуки і окуня,є і судак,але ловити недоводилось-лишень із окуня потрошив малька.В 6.30 я вже на місці,після 20ти забросів на білу колебалку АТОМ зловлена щука близько кіло.Потім побачив поплавок який пробливав недалеко-гусяче перо який я виловив підсаком В 7.00 міняю Атом на колебалку KONGER-і на березі знаходжу карабін З 8.00 до 8.30 три покльови- знову дві щуки близько кіло і один схід під берегом такоїж.В одній щуці в пасті тирчав стальний поводок-думав блесна -поводок з гачком,обірвала з кружка.До 10.00 ноль-потім була сильна покльовка,але протягнувши метрів 5 зійшла Біля 11.00 зацеп,після декількох спроб звільнити блесну-почав щось тянути за хвилини дві бачу свою блесну яка тягне жилку з двома кінцями у водіЗловивши за жилку я почав полегки тягнутиз однієї сторони витянув спіннінг OKUMA з катушкою Cormoran,а на другій пружина на карпа без одного поводкаВидно хтось прозівав хорошу покльовку.Дальше до 12.00 нічого цікавого небуло,і я зібрався їхати додому.Цікава вийшла рибалкаІ рибу зловив,і з снастями поповненняУдачної всім рибалки+ фото озера

Востаннє редагував Tarik: 08.10.2009 о 09:50. Причина: Добавляю фото озера
Tarik зараз поза форумом  
62 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей