не люблю я Дністер в осени, почуваюсь дуже ніяково, не можу зрозуміти річку, ну але з надією що погожі дні не закінчувались і температура повітря особливо не падала, витягнув кума на Дністер

Спочатку закрадались навіть крамольні думки поїхати на якесь болото, ну але погані думки геть

, і на річку, на живу річку, яка заволоділа душею рибака з першого ж мого відвідування. Тим більше ще з минулого року залишилась одна місцинка де аспіуси яко дельфіни полювали за маленьким оселедцем.
Приїхали, вода низька, дуже низька, я навіть не памятаю щоб був такий рівень води, разом з тим зміна рівня води як і повінь призвела до утворення нових місць, а це чомусь тільки радує. Спочатку пробиваю з кумом місце з якого можна сказати завжди починаємо, глухо

але ж в голові думка що є він, і мусить він бути на минулорічних місцях. Пішов, підходячи до місця, характерний сплеск і оселедчик в різні сторони, радію

Перший час нічого не виходить, вірніше ніхто не виходить за моєю типу уклейкою, аж на черговій проводці, БАЦ!!! пауза, потяжка, підсічка, фрикціон, схід

в грудях щемить, адреналін розтікається (чи що він там робить), радісно

знову спокійні проводки, навіть не поспішаю, між проводками роблю паузи роздивляючись річку, і на черговій проводці БАЦ, приманка вилітає з води близько півметра в повітря, ще в мене так не атакували воблер, і все, відчув і більше не доганяв. Так як я забув окуляри в авто, почали дратувати бліки від води, але далі полюю. Між покльовками даю час заспокоїтись, зроблю проводку, роблю паузу до 5хв., і знову на черговій проводці БАЦ!, пауза, ніфіга, проводжу далі, БАЦ! пауза, ніфіга. Все, вистачить, сонце замордувало мої очі, йду до авто, по дорозі цікавлюсь як справи в кума, почувши що хр...ново, запрошую підходити до авто, щоб потім знову піти за жерехами. Повертаємось назад вже разом, так би мовити будемо лупити з 2-х стволів, хоч я і не люблю такий стиль рибалки

ну але перш за все хотів показати куму де він, і як він

По дорозі назад, дарую куму правильний воб, ну а з проводкою побачиш на місці. Кума поставив на березі, з надією що поперек течії йому буде легше вїхати в проводку, а сам стаю вище місця Його полювання, щоб не заважати куму. Боя немає

кум в проводку не вїзжає, і тут на черговій проводці не великий БАЦ, пауза, потяжка,

є

Спочатку пішов вниз по течії, вдалось йому пройти метрів 10, потім він ломанувся вверх по течії, і пішов ближче до берега. Я кажу куму, що десь риба до 1,5 кіла, але потужна хвиля, яку він гнав перед собою, ставила під сумнів мої висновки, так як він був ближче до кума, кум каже "Талян, так це ж дельфін"

Прошу його підійти до мене щоб зробити фотосесію, а сам далі вправляюсь з Дельфіном, на той момент я вже зрозумів що рибинка не 1,5 кіла

Комель постійно включається в роботу, і з кожною потяжкою відбирає сили в суперника, іноді навіть вдається його підхопити

Знаю що мене знову будуть сварити деякі рибаки, мол я не "так беру" рибу, але не буду я брати по іншому

не хочу будь-яким чином стискати рибу

Чомусь риба знову ожила, і знову почала випробовувати мою вудку

Ну але сили за такий короткий час не відновлюються, і тому за декілька хвилин, я вже можу сфотографуватись
Кум дуже сильно повірив і в приманку і в проводку, тому давши відпочти місцині, знову приступив до відточування техніки. Ну а я, зловивши РИБУ, тепер мав виконати програму по МЯСУ

ну і просто не хотів заважати куму. Проводка, чіткий ТУК, і мясо на гачку

дуже добре

на черговій проводці, не зрозуміло що сталось, але ж старого рибака не обдуриш, тому порушник мого спокою на гачку

для тих хто не в курсі це Чоп

ну і ще на парочці окуньців

моя мясозаготовка закінчилась

Все подумки подякував річці, додому.
P.S. rod GL6010IMX, reel TwinPower C2000S, line Varivas Light Game Mebaru #0.4, lure Lucky Craft Bevy Prop (tuning)
P.S2. aspius vs tosi, win tosi. Klitchko vs Arreola, win Klitchko