Перегляд одного допису
Старий 16.09.2009, 19:12   #1388
VIVA

Звідки Ви: Киев, Русановка
Дописи: 2.011
Дякував: 517
Дякували 1.404 раз(и) в 290 повідомленнях
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ Переглянути допис
Едік ти якось говорив мені, що після того як попробував Престон то всі Шимани продав. Л.Романів теж купив Престони, але визнає, що Шимано краще. Мені теж пропонував Денис на Жилянській Престони, але щось ціна в 2500 грн., а в той момент це було 500$ мені здалась надто вже високою. Можна було взяти Антарес і Бістмастер за ці гроші.
Ігор, я не знаю, скільки Шиман було в Едіка, а я продав 4. Тепер в мене 3 Престона + Корум, яким можна кидати до 180 грам.
Пам*ятаєш, як зимою я в тебе випитував які фідери краще купити? Зараз я на 100% знаю, що буду ловити тільки Престонами. І не продам їх за жодних обставин. Іншого фідерного вудилища, яке на рибі працює як Престон, я не бачив (за строєм хіба що новий Антарес Медіум дуже схожий).
До речі, Любчик сказав що Бістмастер - найкращий за співвідношенням ціна-якість. І тут я на 200% згоден!
Але Престони значно вишуканіші вудочки і "на рибі" дають значно більше задоволення. Тут я на 200% згоден з Едіком
Скоро в магазин на Русанівці привезуть партію від Престон (вудочки, платформи і т.д.). Думаю, що ще один ДатчМастер собі візьму під течію.
VIVA зараз поза форумом