[QUOTE=bambu4a;239344] Я нашёл отличную статью, с описанием тех вопросов, которые мне были нужны. Есть понимание момента. [QUOTE]
Я звичайно дико вибачаюсь...

Але шановний, якщо перечитати всі повідомлення нашої гілки, думаю розуміння моменту може повернутися на початкову стадію...

Оскільки доки воно, розуміння, в руку не ляже - ніяка стаття нічого не поставить на своє місце, тому як рибу поставити на своє місце не можливо, руки заточити - стаття не в силі, і снасть користована кимось зовсім не обов'язково підійде Вам ІМХО. Це так думки в голос, тому без образ.
Добавлено через 6 минут
Цитата:
Допис від Zart
да им там и на лодочке близенько - два деньки на веслах 
|
Привіт Андрію, ми тут на день Незалежності теж на озерце з кумом їздили, дик вапщє де хотіли там і плавали оскільки на озері кордону не намалюєш тому впалнє може буть що трохи пощипали жителів "сябровської" частини водойми. І тільки по дорозі до дому - старшний прикордонний патруль на моциках "Мінськ" нас зупинив і провів фейс конроль, а день перед тим прикордонники на катері ганяли рибалок - типу "пачпорт пакаж"! До речі озеро може бути як варіант місця проведення міжнародного сейшену, до того ж "мардатих" там як грязі, і краснопірка на волкер спокушалася. Не знаю чому кум звіт сюди не виклав