Перегляд одного допису
Старий 30.08.2009, 22:23   #2403
Idus

Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 111
Дякував: 48
Дякували 74 раз(и) в 22 повідомленнях
Андрій ти вгадав.Це місця Юриного дитинства.Річка вразила ухоженістю.І хоч місцеві мушкарі і червячатники рибу не відпускають,але її порівняно багато.Крупняка не зловили,але шанси були.У мене була ціль,для першого разу,перевірити якісний,та кількісний склад рибного населення.Трофеї в останню чергу.У Юри перша форель зійшла після серіі ефектних свічок,а друга,уже під занавіс,обірвала блешню-затягнутий фрикціон+завчасно не перевязана приманка.У мене зійшов крупний харіус.Більше 30см.У прозорій воді виглядав шикарно.Перестарався.Хотів розвернути рибу вниз по течії.В цьому,думаю,і була помилка.Тут цікаво ще те,що харіус взяв з дна двохметрової ями з ледь помітною течією.Зовсім не характерне місце для цієї риби в цю пору року.На коричневу німфу схожу на фазанячу з золотистою вольфрамовою головкою діаметром 4мм.Джигова проводка апстрім.Покльовка була схожа на вялу окуневу.Спершу слабенький тичок,а з другої спроби сів.Якщо форель зразу вилітала на поверхню,то цього не можливо було відірвати від дна.Так і зійшов на глибині перед виходом з ями.Але бій задав ще той.Ні одна форель так не боролася за життя.Хоч і не потримав в руках,але задоволення отримав чимале.
Idus зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
@ndrey k (30.08.2009), Kong (31.08.2009), Lüdwig (30.08.2009)