Цитата:
Допис від Trolik
От не вийде, пане Романе, без флуду... Цікаво так - флуд спровокувати, дати комусь по морді і сказати "А давайте миром розійдемося!!""... Не вийде.
З приводу туалетів - вони мають бути на всіх офіційних спорт. змаганнях і на тих, котрі себе вважають відповідними такому рівню.
З приводу заробків організаторів... У мене прямі перевитрати на ЧУ-09 склали 19,00 гривень. Без урахування бензину, амортизації авто і розмов по мобільному. Про нерви не кажу. Може об'єднаємось і почнемо разом гроші заробляти.  Виходячи в Вашого скрутного становища, про яке Ви всюди розповідаєте - ця тема має бути для Вас актуальною...
З приводу справити нужду (сходити до вітру і т.п.) у напрямку водойми - це питання виховання і певних забобонів... А взагалі... Подивіться у очі Георгію Олександровичу, коли Ви це будете робити у Пустовітах...  Або нюхайте "амбре" на третіх сходах, куди ходять до вітру ті, хто не зілляє у Дніпро....   
|
Анатолий, вопрос идти или не идти на междусобойчик для Вас, я так понимаю будет решатся в ту или иную пользу только при наличии, или отсутствии туалета. Я Вас правильно щас понял, в контексте моего поста который Вы прокоментили?
По деньгам. Если всё ж таки люди обойдуцца полтинником, то вы как олигарх упрекающий меня в моём финансовом положении побрезгуете присутствовать с "финансово недостойными Вас" ???????
Теперь я бы хотел прочесть Ваш "флуд" по этому поводу.. и прейдём, так сказать к теме основной— собраться на междусобойчик.