Перегляд одного допису
Старий Нині, 14:10   #1230
Zander

Звідки Ви: Киев
Дописи: 6.135
Blog Entries: 7
Дякував: 9.500
Дякували 17.598 раз(и) в 2.625 повідомленнях
Цитата:
Допис від pacan Переглянути допис
«Как скучно мы живём! В нас пропал дух авантюризма, мы перестали лазить в окна к любимым женщинам, мы перестали царапать катушкі»

про рибу і рибалку взагалі не зрозумів - ви коли ловите то любуєтеся котушкою? чи царапана котушка гірше рибу ловить? а якщо у напарника котушки царапані то ви в лодку не заходите? якщо дитина бере в руки ваш комплект - вона швидку сама може викликати?
Я на початку карьери - отримав від неуважного напарника в човні (зараз він мій кум, перевиховую) - джигу 28 гр на закиді со всього маху, силовим закидом в скроню. Врятувала дужка окуляр сонце захісних - зламалась, але удар пригасила, я нокаут легкий отримав, але свідомість не втрачав..
Після того - привчився все передбачати.

П.С. а ще доводилось бачити людину в їбєнях з отеком Квінке від укуса шершня. Яку врятувало лише налічіє поряд лікаря - ветеринара, у якого препарат був потрібний (для тварин - але спрацювало, бо швидка туди не приїде). З тих пір - аптечка з препаратами "останнього шансу" - завжди при мені..

П.С1. а доводилось вам везти людину з інфарктом (втрата дихання, сердце-биття- штучне дихання, оце от усе) на Іванків, яку такий схопив на льоду в 7 ранку біля танку в Страхоліссі в морозяку? А мені довелось.

Ось це все вище, досвід - накладає "отпечаток" на весь процес.

PP.S. "С теми, кто воспринимает несчастные случаи, как личное оскорбление - они не приключаются" (с, Марио П`юзо, Хрещений Батько, книга).

Востаннє редагував Zander: Нині о 14:54.
Zander зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Andron (Нині), fisherluck (Нині)