Цитата:
Допис від Vasyan
Міцного.
Подивившись відео(що знайшов),почитавши відкугі та описи(теж з того що знайшов) назріло наступне питання. В кого є реальний практичний досвід ловлі ціми палками? Якою з них комфортніше.. точніше кайфовіше рибалити?
Shimano DiaLuna
Shimano Exsence
Daiwa Lateo.
Зріст однаковий, верхній тест теж(130 гр).
|
Мав останню Dialuna до 70г,вудлище хороше(точно краще ніж скайлайн

). Але після придбання Ексенса більше на нього не ловив,останній на голову краще по всім параметрам. Але й різниця у ціні разів у два. Якщо коротко,то в порівнянні з Ексенсом Діалуна відчувається якоюсь сируватою,чи що,я про стрій і загальні відчуття від бланку,і гірший баланс,бо бланк більш бюджетний та важчий. Ексенс же дуже сухий та дзвінкий,максимально легкий для свого тесту,суб"єктивно-також більш кидючий. По дизайну тут на любителя,але мені Діалуна не подобається,а от Ексенс навпаки.
Якщо коротко всі сібаски від Шімано в цілому дуже схожі,плюс-мінус всілякі відмінності у строї наприклад,в залежності від моделі. Стрій у більшості жорсткий регуляр фаст. В першу чергу відмінності це ціновий сегмент,і відповідно якість матеріалів,фурнітури тд. Діалуна ци типу бюджет,Лунаміс середній клас,Ексенс генос та Інфініті це топ сегмент.
Так що можете просто вибрати під свій бюджет.
Цього разу мав хевіки усіх перечислених моделей,так що знаю про що кажу.