Цитата:
Допис від tacha79
Ну спробував, що таке мультиплікатор, чому ніхто не каже, що крім патика і катушки об"овязково мати з собою шило  
Снасть цікава, не скажу що сподобалась, але треба ще попрацювати з нею
Що не сподобалось - під кожну приманку треба постійно коригувати тормоза, бо відразу борода,
із-за голови так і не зміг нормально кинути, найкраще виходить боковий закид, блешня +/- 20 грам вилітає близько 40 м (шнур крашений і думаю по 10 м кожен відрізок), головка свинцю, може на 3-4 м далі, силікон в районі 30-35 метрів. Все що легше 12 грам мабуть і 20 м не пролітає.
чутливості звісно не відчув, як багато хто пише, головка в 25 грам не чути коли падає, тільки по провису, вертушку чути що завелась, про колебалку поки не зрозуміло.
Хоча може ще залежить від прута, самий дешевий з алі, щей тревел з 6 кусків  .
Сподобалось, що шнур 0,23 і похеру всяка трава і лілії.
Треба ще пару раз вийти спробувати.
|
Мультиплікаторні снасті тут не при чому. Ви допустили найгіршу помилку,купивши якийсь китайський дешман й розраховуючи на якийсь позитивний досвід. Тут не вийде як з безінерційкою,купити кобру з крокодилом і з горем пополам швиряти.
На рахунок котушки вашої не знаю,абухами не ловив. З Шімано можна взяти ту ж нову Курадо М на алі за тисяч 5 мабуть зі знижками,або Татулу ,ще дешевше. І вудлище нормальне,для новачка краще щось пом"якше,у Мейджор Крафт є хороші бюджетні вудлища,прямо для новачків,тисяч три коштує,з тестом до 20-30г,дивлячись на ваші потреби(Major craft FIRSTCAST наприклад). Шнур як новачку можна 2.0,розплутується нормально,і відстрілів не має бути. Можете щось трохи товстіше поставити,але канат є канат,буде парусити,погано летіти,про "чуйку" також можете забути. У мене на комплекті до 100г стоїть шнур 2.0.
По закиду-настроюєте осьовик,щоб приманка повільно опускалась,а не падала коли відпускаєте шнур(потім коли трохи начитесь пробуйте просто прибирати люфт і коли приманки приземляється на воду гальмувати пальцем). Гальма спочатку ставите на макс позицію. Пробуєте кидати,й по ходу діла потроху відпускаєте. Кидайте плавніше,не треба задавати різкий імпульс як безінерційкою.
На рахунок претензій до снасті-щоб була чуйка,треба й комплект більш-менш нормальний. Яку ви чуйку хочете від держака для лопати,ще й з якимось незрозумілим шнуром? На рахнок того,що багато борід і начебто гальма треба налаштовувати під кожну нову приманку-тут вже справа в майстерності. Я не якийсь ас,але на осьовику просто прибираю люфт,гальма в мене зазвичай десь посередині,дуже рідко щось підлаштовую,з цими настройками кидаю як якийсь 110ий воблер 15г,так і свімбейт чи джерк 70-90г,нічого не міняючи. І знову ж таки на рахунок борід-з хорошим комплектом їх не буде,от просто це треба спеціально хотіти ту бороду зловити. На рахунок дальності-на приманках грамів від 15 мульт нічим не уступає безінерційці,якщо брати парусні приманки,то ще й на порядок далі кине.