Перегляд одного допису
Старий Вчора, 22:11   #1905
boatman69

Звідки Ви: Ізяслав
Дописи: 993
Дякував: 213
Дякували 1.764 раз(и) в 394 повідомленнях
Цитата:
Допис від УсатыйПолосатый Переглянути допис
Просте питання - ви грузами 30-50 грам джигували?
Який кінчик ? яка анімація кінчиком ?
Якщо руки ростуть з правильного місця, то костилі не потрібні.
Руцями, все руцями, відчуваєш кожну ракушку, кожний камінчик, навіть торк по шнуру відчувається. І неважливо, який кінчик. Довжина прута - за два метри при важкому джигу. Саме довжина прута підвищує чутливість до оголеного нерва. Спінінг повинен відчуватись як продовження руки з оголеним нервом. Мене так вчили. Я відчуваю навіть коли густірка шерсть на обманці скубе при грузі 50 грам, бо обманка спереду, то що, торк на джигу не відчую?

А от з легким лайтом -анімація кінчиком дуже допомагає, і часто судак відчувається як легенький торк або падіння шнура - своєчасна підсічка - і ось він нарешті.
Це різні філософії рибалки.
В мене є друзі, що такий спосіб ні на що не проміняють, як і я свій.
Друже, я ловив і більше 50 гр. але проводку підкидами приманки, а не просто обертами катушки, вважаю дуже єфективною, а для себе єдиною єфективною при ловлі хєві, що на коротке з лодки, що з берега на відстані гарно так за 80 метрів.....Та і при підкидах катушка набагато довше живе......
Так що раджу все ж таки опиратися не тільки на свій багаторічний досвід, а і на нові тенденції в спінінгу, а там не тільки "голімі" понти !
boatman69 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням