Міністр МНС В.Шандра пов’язує чутки про катастрофи в Україні зі спробою зірвати туристичний сезон
Міністр з питань надзвичайних ситуацій України Володимир Шандра пов`язує чутки, що з’являються вже протягом кількох днів про катастрофи в Україні, зі спробою зірвати туристичний сезон. Таку думку він висловив у четвер під час зустрічі з працівниками ЗМІ з нагоди Дня журналіста. "Є багато версій. Я думаю, що головна з них – це початок туристичного сезону, і тут відбувається нагнітання цієї ситуації", – сказав В.Шандра. Він також наголосив: останнім часом з`являється багато неправдивої інформації та пліток про катастрофи й аварії в різних регіонах країни. Відповідаючи на запитання журналістів про те, кому вигідно поширювати таку дезінформацію, очільник МНС зазначив: "Ви самі чудово знаєте, кому це може бути вигідно, щоб зірвати туристичний сезон. Я думаю, що це зовнішні чинники, а щодо зовнішніх чинників у нас в державі є компетентні органи, які мають це розслідувати". Міністр повідомив, що МНС уже поінформувало про це відповідні структури.
Прес-служба МНС.
|