Перегляд одного допису
Старий 13.05.2025, 20:27   #282
zbb
mista ryba lowa

Звідки Ви: Осокорки
Дописи: 5.342
Blog Entries: 1
Дякував: 11.324
Дякували 10.931 раз(и) в 2.142 повідомленнях
Хм, цікаво. Я як власник арайза можу погодитися лише з трохи дебільними пружинами в гальмах. Але там діапазон налаштування реально величезний, навіть якщо ті пружини (як на мене це зворотній аналог системи SV у дайви, не працюють взагалі, можна легко підлаштуватися. Особисто у мене жодних проблем немає, якщо індуктор в третьому положенні а крутилка на мінімумі, забородити не навмисно доволі складно. Навіть натяків на гарчання пари немає, за два сезони використання (але як ми з'ясували це ні про що) тому десь +-50 рибалок по 2-8 годин. ))) ваги до унції по джигу і до варуни по "твіч спешелу", але дуже рідко, зазвичай 5-10 грам або Буратіни від 35х до 90х. Якось я послизнувшись на глині на неї жорстко наї&_$#ся, погнув пузом ручку градусів на 40, так що корпус крутити заважав, обережно вигнув та ще пару годинок половив, дома перекинув ручку на карбонову і погнали наші городских. За єргономікою не поступається ані 20 метану ані 21ому альфасу. Не кажу що вона краща, але за моїми відчуттями цілком на рівні. Якщо й поступається то зовсім не критично. Якщо б свого часу не покосилася одна з тих ї&_$#x пружин в гальмах і вона не почала глючити, мені б взагалі було ні нащо дорікати.
А так звісно враження це добряче зіпсувало, але коли після півроку лежання на полиці і користуванням більш "культурними" котушками, я її взяв до своїх хапалок, враження були дуже приємні.
zbb зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Vasylii (13.05.2025)